0500 - 27 13 14 bokning@renty.se

Att hyra släp av oss i Skövde och Falköping fungerar så här:

1. Fyll i bokningsformuläret på sidan ”boka nu”

2. Invänta bekräftelse via sms alternativt e-post om inte mobilnummer angets. Slutför bokningen genom att betala enligt instruktion i sms /e-post.

3. Invänta upplåsningskod och åk och hämta släpkärran

För att du som kund skall få det bästa priset är våra utlämningsställen oftast obemannade, ni låser upp släpet med engångskoden ni fått i bokningsbekräftelsen och krokar själva på det på bilen. Men bokar ni minst 12 timmar i förväg så finns även möjligheten att få personal på plats vid upphämtningen, ni får frågan i bokningsbekräftelsen.

För att ni ska känna er trygga med våra släp och dess funktioner så är vi självklart alltid kontaktbara för att svara på eventuella frågor. Enklast via vårt växelnummer 0500-27 13 14.

FAQ

Vad händer om jag råkar ut för en olycka med släpet?

Om du råkar ut för en försäkringsskada och är vållande betalar du en självriskkostnad på 1500 kr.

Kan jag avboka och få tillbaka mina pengar?

Om du avbokar minst 24 timmar innan din bokade upphämtningstid så får du pengarna tillbaka.

Hur vet jag om jag får dra släpet med min bil?

För att enkelt kunna säkerställa att du får dra släpet med din bil så hänvisar vi till Transportstyrelsens släpvagnskalkylator. Fyll i både bilens och släpets registreringsnummer samt din körkortsbehörighet så får du ett svar direkt. Här hittar du våra släp med respektive registreringsnummer samt en länk till släpvagnskalkylatorn.